TKO SMO MI

TRADICIJA

Davne 1989. godine je započela naša priča.
Od tada, svaki dan sa !

ZNANJE

Od samih početaka, svakim danom napredujemo i širimo naše znanje već 30 godina!

KVALITETA

Od prvog dana, od prvog proizvoda, kvaliteta je naš cilj!

Vinkovci, Slavonija, 1989. godina.

Dvije obitelji,Radić i Kelava, ne sluteći uopće kako će to biti početak jedne lijepe i dugotrajne priče, degustiraju prvi vrući kruh iz svoje obiteljske pekare.

Od tada, svaki dan sa srcem, obitelj Radić proizvodi pekarske proizvode. Počevši kao obiteljska, mala pekara, danas je PEKAR industrija koja svakim danom napreduje.

  1. godine,obitelj Stanić prepoznaje potencijal započetih projekata,dodatno osnažuje cjelokupnu priču i tvrtka kreće u nezaustavljivi rast.

Diljem Hrvatske i šire, niz zadovoljnih kupaca svakodnevno prepoznaje okuse tradicije, pažnju i ljubav u bogatoj i ukusnoj PEKAR ponudi proizvoda.

Neprestani razvoj, kontinuirane investicije i svakodnevni napredak osigurali su tvrtki PEKAR poziciju u samom vrhu hrvatskog pekarstva. Promišljena strategija, jasna vizija te praćenje trendova, rezultirali su uskom specijalizacijom za određene smrznute i pakirane proizvode u velikim serijama, uz proizvodnju svježih pekarskih proizvoda.

Tradicionalne recepture i birane sirovine čine jedinstven, prepoznatljiv okus svježih i smrznutih pekarskih proizvoda. Ponudu nadopunjuju krušne mrvice, tjestenine i suhi kolači prepoznatljivi za naše podneblje.

Moderna proizvodnja i suvremene tehnologije, poštujući najviše standarde prehrambene industrije, osiguravaju nam daljnji razvoj i širenje.

Svaki dan sa od 1989. godine.

OD 1989.
GODINE

IFS CERTIFIKAT

HALAL CERTIFIKAT

CLEAN LABEL PROIZVODI

PROIZVODNJA NA VIŠE OD 5000 M2

HO-RE-CA LINIJA PROIZVODA ZA BRZU I JEDNOSTAVNU PRIPREMU

NAJVEĆI POGON
ZA PROIZVODNJU
SVIH VRSTA LEPINJA
U REGIJI I ŠIRE

NAJVEĆI POGON
ZA PROIZVODNJU
KRUŠNIH MRVICA
U HRVATSKOJ

PROIZVODNJA ROBNIH MARKI

IZVOZ U EU ZEMLJE I OSTALE EUROPSKE ZEMLJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Obrtnička ulica 5

32 100 Vinkovci

info@pekar.hr

0800 44 33 22

PRATITE NAS

2019.© PEKAR D.O.O. | SVA PRAVA PRIDRŽANA.