KAKO MI RADIMO

Proizvodnja

Kontinuirane investicije u suvremene tehnologije od samih početaka dodatno su intenzivirane u posljednjem desetljeću našeg postojanja. Danas je naša proizvodnja u potpunosti modernizirana te velikim dijelom automatizirana. Ponosni smo i na ručni rad koji se prakticira isključivo kako bismo zadržali kvalitetu određenih proizvoda.

Moderan pogon na više od 5000 m2 sadrži linije za svježe pekarske proizvode, linije za smrznute proizvode, liniju za proizvode od vučenog i lisnatog tijesta, liniju za krušne mrvice i liniju za tjestenine, te suhe kolače. 

SPECIJALIZACIJA

Iskustvo, promišljena strategija i jasna vizija rezultirali su uskom specijalizacijom za pojedine proizvode. Upravo zato su posljednji investicijski ciklusi bili usmjereni na linijsku proizvodnju u velikim serijama, kao i robnim markama.

Danas smo najveći pogon za proizvodnju svih vrsta lepinja u regiji i šire, najveći pogon za proizvodnju krušnih mrvica u Hrvatskoj i najveći proizvođač kruha po jedinici proizvoda u Hrvatskoj. Osim lepinja i krušnih mrvica, specijalizirali smo se još i za proizvodnju slanaca, bureka, hambija i malih buffet peciva.

SIROVINA

Veliku pažnju posvećujemo sirovinama koje koristimo. Tradicionalne recepture i birane sirovine za okuse naših proizvoda temelj su naše vizije od samog početka. Korištenje isključivo najkvalitetnijih sirovina beskompromisno stavljaju tradicionalne okuse, zdravstvenu ispravnost i sigurnost na sam vrh liste naših prioriteta. Stoga danas veliki dio naših proizvoda nosi oznaku CLEAN LABEL (bez e-brojeva).

KVALITETA

Neprestana je kvaliteta prioritet u našoj viziji, od samih početaka, te je prepoznata od strane kupaca i partnera, kako kroz dugogodišnju prisutnost na tržištu, tako i dugogodišnjim odnosima s veleprodajnim kupcima / partnerima. Od prvog dana pažljivo se kontrolira kvaliteta u nekoliko faza proizvodnje, imajući na umu kako je samo zadovoljan kupac – vjeran kupac.

CERTIFIKATI

Osim standardnih obvezujućih proizvodnih certifikata, redovno pratimo inovacije po pitanju zdravstvene ispravnosti i sigurnosti, te educiramo naše osoblje. Od samih početaka implementiramo najviše standarde pa smo već niz godina certificirani s IFS standardom, a od nedavno smo ponosni i na HALAL certifikat. I, idemo dalje…

DISTRIBUCIJA

Uvijek izazov, ali mi volimo izazove. Distribuciju nam uvelike olakšava vlastito skladište smrznutih proizvoda za više od 1200 paleta, a uz to su tu i distributivna središta širom regije. Posjedujemo 30 vlastitih vozila koja dnevno dostavljaju svježe proizvode na više od 500 lokacija naših partnera. Uz navedeno, godišnje distribuiramo više od 35 000 paleta smrznutih proizvoda, a dnevno, minimalno jedan kamion smrznutih proizvoda isporučimo u EU i ostale europske zemlje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Obrtnička ulica 5

32 100 Vinkovci

info@pekar.hr

0800 44 33 22

PRATITE NAS

2019.© PEKAR D.O.O. | SVA PRAVA PRIDRŽANA.